1. Welcome to NoFap! We have disabled new forum accounts from being registered for the time being. In the meantime, you can join our weekly accountability groups.
    Dismiss Notice

Post published by Michael5iLVEr

Παίδες Φαπστροναύτες, μου φαίνεται πως είμαι ο μόνος πια που ανεβάζω δημοσιεύσεις σ’ αυτό το γκρουπ. Μα τι πάθατε όλοι σας; Γιατί δεν αναναιώνετε; Τα παρατήσατε;
Όπως και να ‘χει, ξεκινά η καινούρια χρονιά και σκέφτηκα, σαν και τότε που πρωτοξεκίνησα ένα Γενάρη το ΝοΦαπ ~και μάλιστα είχα μπόλικη απόδοση και μεγάλη επιτυχία από τις πρώτες μέρες~, να επιχειρήσω το ίδιο και το 2019. Σας προτείνω και σας να δώσετε μια τελευταία ευκαιρία και εν τέλει, αν μπορείτε, να στηρίξετε αυτό το γκρουπ που είναι έτοιμο, αν όχι ήδη, να διαλυθεί.
Deleted Account likes this.
Michael5iLVEr more_vert
Michael5iLVEr
Προτείνω αυτό το «καλό είναι να μην "εξαφανιστούμε" χωρίς ειδοποίηση» στην πρώτη δημοσίευση του Νίκολαϊ να αλλαχτεί σε «πρέπει να ΜΗΝ εξαφανιστούμε χωρίς ειδοποίηση».
Nikolai more_vert
Nikolai
Καλή χρονιά και σε σένα Μιχάλη! Είναι αλήθεια πως τους τελευταίους μήνες έχει ερημώσει το γκρουπ. Ακόμα και το γκρουπ μας στο skype είναι στην ίδια κατάσταση... Ελπίζω να αλλάξει αυτό, θα προσπαθήσω να μιλήσω και με τους άλλους.
Michael5iLVEr likes this.