Post published by 34dutchgaymen

Hé guys!

Ik ben nieuw hier sinds vandaag. Ik heb al vaker de bodem van de put gezien als het aankomt op verslavingen. Nu is het tijd ook wat met deze te doen. Ik zit al 4jr in een open relatie met mijn vriend maar word zo gek van het stiekem fappen in mijn relatie. Hij laat de hond uit ik fat, hij kookt ik fap hij klust in de schuur ik fap en tegenwoordig zeg ik zelfs te gaan hardlopen om het vervolgens om allerlei spannende plekken te gaan doen. Gek word ik ervan. Ik heb 6 jr geleden in rehab gezeten voor overmatig drugs en drank gebruik en daar kwamen ze er al achter dat ik die middelen gebruik om me sexuele gedrag te onderdrukken en of weg te drukken. Ik zag het wel maar wou er nog niet aan geloven. Nu op 34 denk ik dat ik niet anders kan dan dit te moeten veranderen.
Figherfighter80 more_vert
Figherfighter80
Hey ik leef met je mee met je verhaal.
Figherfighter80 more_vert
Figherfighter80
Ik heb eigenlijk een bericht achter gelaten bij je reactie in een andere berichtje. Ben wel blij dat ik een groep kan horen die aan het vechten is met een pornoverslaving. Ben bereid om met iedereen te praten.Ik ga een keer tijd maken om mijn verhaal hier in deze groep ook in te zetten.
Figherfighter80 more_vert
Figherfighter80
Zoek wel iemand waar ik ook persoonlijk mij of een groep mij kan helpen :) Ook al weet ik dat er zal moeilijke tijden komen tijdens deze tocht.Door vallen en opstaan.Maar he het hoort allemaal erbij.Als je valt 1 keer of duizend keer.Is beter dan niet meer opstaan x