Post published by Midlifebreakthrough

Hoi allemaal, een aantal dagen geleden geregistreerd en sinds vandaag in deze groep. Ik ben 41 en al een tijdje bezig met mijn herstel. De laatste paar jaar gaat het eigenlijk heel goed met me en vooral de laatste maanden ben ik helemaal schoon. Maar ik moet zeggen dat het wel een heel erg verraderlijke verslaving is, en ik weet ook dat ik echt op moet blijven passen. Ik ken iemand (online dan) die na 2 jaar (!) weer met zijn hand in zijn broek voor het scherm zat. Pornoverslaving is echt schadelijk. We verdienen beter!
Cease2020 more_vert
Cease2020
Ja, ik denk dat eigenlijk levenslang verslaafd bent en het daarom ook een soort chronische ziekte is, altijd ligt het gevaar op de loer om terug te vallen. Gezien jij nu clean bent daag ik je uit om een stappenplan op te stellen, jezelf een geheugensteun in te prenten of een quote in je slaapkamer op te hangen.
Midlifebreakthrough more_vert
Midlifebreakthrough
Dank voor je reactie @Cease2020. Wat bedoel je met een stappenplan?
Cease2020 more_vert
Cease2020
Nou niet zozeer stappenplan maar een methode. Misschien kun je werken met verkeerslichten. Groen is het gaat goed, Oranje ik voel behoefte en rood het gaat mis. Wanneer je in oranje komt moet je eerst opmerken, heey ik kom in oranje en daarna inbeelden hoe erg het is om in rood te komen...
Midlifebreakthrough likes this.
Cease2020 more_vert
Cease2020
Ik ben zelf bezig om een lijst op te stellen 100 reasons to cease with pm. Ik ben van plan deze op te hangen in mijn slaapkamer. Misschien een mooie instagram quote van NoFap op je deur.
Midlifebreakthrough likes this.
Cease2020 more_vert
Cease2020
Altijd wanneer ik een urgent gevoel voel kijk ik naar een foto van Patty Brard. Misschien werkt een foto van Piet Paulusma beter voor jou...
Midlifebreakthrough likes this.