1. Welcome to NoFap! We have disabled new forum accounts from being registered for the time being. In the meantime, you can join our weekly accountability groups.
    Dismiss Notice

NoFap: Οι λόγοι που το ξεκινήσαμε

Έλληνες Fapstronauts

  1. The Greek

    The Greek Fapstronaut

    19
    21
    3
    Γεια σας παιδιά, είμαι 18 χρονών ξεκίνησα να βλεπω τσόντες και να την παίζω πρωτη Γυμνασίου , ειχα καταλαβει ότι κάτι δεν πάει καλά στην πρώτη λυκείου όταν έχυνα και δεν ένιωθα τίποτα μετά στην Δευτέρα Λυκείου είχα την τύχη να πάω με Milf μοντέλο λέμε αλλά δεν μου σηκώθηκε και αρχισα να νιώθω πολύ άσχημα αλλά έλεγα θα είναι επειδή ήταν η πρώτη φορά , τριτη λυκείου πάμε σε μπουρδέλο με τους φιλους μου και παλι έγινε το ιδιο δεν είχα στυση .Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από έναν 18χρονο να μην έχει στύση . Τώρα είμαι 15 ημέρες αποχης από πορνο και αυνανισμο
     
  2. petterr98

    petterr98 New Fapstronaut

    1
    1
    3
    Καλησπέρα παιδιά, καλώς σας βρήκα

    είμαι και εγώ μεγάλος παίκτης..
    πήρα χαμπάρι τι τρέχει πριν 1 χρόνο περίπου, από τότε το έχω ελαττώσει αρκετά αλλά όχι τελείως.
    Το γεγονός ότι βρισκόμαστε σε αυτή τη κοινότητα σημαίνει ότι έχουμε συνειδητοποιήσει ότι υπάρχει πρόβλημα το οποίο θέλουμε να φτιάξουμε και αυτό είναι ήδη ένα αρκετά μεγάλο βήμα.
    Καλή δύναμη σε όλους..
     
    georgebou7 likes this.
  3. georgebou7

    georgebou7 Fapstronaut

    60
    396
    53
    Καλησπερα παιδια,

    Πρωτα απο ολα ευχομαι μακαρι να ηταν πιο δραστηρια η κοινοτητα!!
    Χαιρομαι ομως που βλεπω εστω οτι υπαρχει Ελληνικη κοινοτητα που ασοχλειται με το νοφαπ.

    Γεια σας, ειμαι φοιτητης 23 χρονων. Διαβασα τα μηνυματα σας και θα σας πω και εγω την ιστορια μου που διαφερει λιγο. Μικρος δεν θυμαμαι να ειμαι εθισμενος με το πορνο ή τον αυνανισμο. Μου αρεσε πολυ και τρελαινομουν οταν εβρισκα κανα περιοδικο του αδερφού μου σιγουρα, αλλα δεν αυνανιζομουν και πολλες φορες ή καθημερινά, επειδη ημασταν πολλοι στο σπιτι, δεν ειχα χωρο. Πορνο ταινιες εβλεπα πολλες αργοτερα οταν βαλαμε ιντερνετ. Στο λυκειο παιζει να το ειχα καψει και να μην το ειχα καταλαβει. Ημουν σαν ζομπι αλλα παντα πιστευα οτι εφταιγε κατι αλλο, δεν μου περνουσε απο το μυαλο. Διαβαζα πολυ, όμως ενδιαφερον για πραγματικες κοπελες κανενα. Και που διαβαζα δεν ηξερα τι θελω να κανω στην ζωη μου, ημουν σαν να ειμαι σε καταθλιψη ενω δεν μου ελειπε τπτ, και πετυχημενος ημουν σε φιλιες, μαθηματα, ολα. Μετα τις πανελληνιες, και ας πετυχα, ειχα καταθλιψη κανονικα. Αρχισα να συνερχομαι λιγο με τα χρονια και με ψυχολογικη βοηθεια. Την αγαπημενη μου συνηθεια την συνεχιζα ομως χωρις καν να μου περναει απο το μυαλο οτι μπορει να ειναι κακη. Ανοιχτη εγκυκλοπαιδεια για τις πορνοσταρ ημουν. Αριστος στο πανεπιστημιο παλι, φιλους εκανα αν και δυσκολα στην αρχη, κοπελες με τιποτα. Αν και εχω βγει με καποιες αλλα αυτοπεποιθηση μηδεν. Γενικα νομιζω το εβλεπα ολο απο λαθος οπτικη γωνια. Το πορνο μας πλαθει μια ψευτικη πραγματικοτητα.

    Μια μερα, Νοεμβριο του 2019, μου στελνει ο αδερφος μου για το νοφαπ. Την προηγουμενη ειχα γυρισει 6 στο σπιτι και παλι κλασικα ηθελα να τον παιξω για να κοιμηθω. Δεν μου ηταν δυσκολο να καταλαβω πως αυτη η συνηθεια μου δεν ηταν και πολυ υγιης. Ειναι η μερα που αλλαξε πολυ η ζωη μου. Απο τοτε προσπαθουσα αν και δεν καταφερνα πανω απο 20 μερες σερι nopmo. Ωστοσο εχω πολυ μεγαλυτερη συγκεντρωση, ενεργεια, δεν ειμαι πλεον κουρασμενος στο 90% της μερας. Πρωτη φορα νιωθω πως εχω περασει την καταθλιψη και την δυσθυμια.

    Αν χρησιμοποιουμε τις τσοντες για να νιωθουμε καλυτερα καθε φορα που βαριομαστε, νιωθουμε μονοι ή εχουμε οποιοδηποτε προβλημα τοτε δεν μαθαινουμε να αντιμετωπιζουμε τα πραγματικα μας προβληματα. Γινεσαι αλλος ανθρωπος πλεον μεσα απο ολη αυτη την διαδικασια "απεξαρτησης".

    Προσωπικα αυτη μου η συνηθεια μου ετρωγε την κοινωνικοτητα μου και την ενεργεια μου. Θελω να πω εχω καταφερει να ειμαι αριστος στο πανεπιστημιο και ειμαι ευγνωμων για αυτο αλλα τι να το κανω αν μεσα μου ενιωθα σκατα. Δηλαδη δεν μπορειτε να φανταστειτε ποσο μικρο φαινεται αυτο μπροστα στην συγκεντρωση και την ενεργεια απο την ελευθερια απο τον εθισμο του πορνο. Χαιρομαι που καθως τελειωνω το πανεπιστημιο εχω γινει τελικα καλυτερος ανθρωπος, αυτο ειναι το σημαντικοτερο. Εχω καπως μεγαλυτερη αυτοπεποιθηση, μαθαινω να επιλυω τα εσωτερικα μου ζητηματα και ειμαι σιγουρος πως βρισκομαι σε ενα μονοπατι βελτιωσης.

    Φυσικα μπορει να ειναι ειδικη η περιπτωση μου, που με επηρεαζε ετσι ο εθισμος, και καταλαβαινω και εγω πως αλλον κοσμο δεν τον επηρεαζει αντιστοιχα και δεν ειχαν την ψυχολογια σαν την δικη μου.

    Κλεινοντας αυτη ειναι η ερωτηση μου για οσους δυσκολευονται στην ζωη. Μηπως εχεις φιλε μια συνηθεια απο 10 χρονων που δεν εχεις σκεφτει ποτε ποσο μπορει να σε επηρεαζει;;

    Ειμαι 27 μερες σερι τωρα, αλλα αποφασισμενος να το συνεχισω με ολη μου την δυναμη. Τα θετικα ειναι παρα πολλα.
     
    donniebrasco and Orest like this.
  4. kostasrmd21

    kostasrmd21 Fapstronaut

    7
    15
    3
    Ευχομαι να καταφερεις να συνεχισεις την ''αποχη'' οσο το δυνατον περισσοτερο. Εχω υποφερει και γω παρα πολυ απο αυτη τη ''συνηθεια'', οχι οτι ειχα ποτε καταθλιψη λογω αυτης ή το εκανα σε υπερβολικο βαθμο, ομως καθε φορα που ''τελειωνα'' ενιωθα φρικτα. Απο την πρωτη φορα συνεβαινε αυτο. Το 2018 καταφερα να αυνανιστω και να ''τελειωσω'' μονο 5-6 φορες. Μετα το 2019 αρχισα ξανα τα ιδια δυστυχως και τωρα το 2020 το εχω ισσορροπησει αρκετα.
    2 πραγματα μονο θα σου πω: Αν καποια ημερα εχεις εντονη επιθυμια να αυνανιστεις, να ξερεις οτι , ιδιως μετα απο μεγαλο διαστημα αποχης, θα απογοητευτεις πολυ εαν το κανεις και πιθανως να δυσκολευτεις πολυ να επανελθεις στο επιπεδο που ειχες φτασει μεχρι τοτε. Οποτε ο,τι σκεψεις και αν σου ερχονται στο νου απο πορνο, προσπαθησε να αντεξεις.
    2ον) Προσπαθησε, εαν δεν εχεις ηδη βρει, να βρεις τροπους διοχευτεσης της ενεργειας σου. Γενικα να κανεις πραγματα, οπως αθληση. Θα σε βοηθησει πολυ στην ενταση της ερωτικης σου επιθυμιας.

    ΥΓ: Εγω προσωπικα κανω το λεγομενο semen retention, δηλαδη διατηρηση σπερματος, οχι απλως NoFap. Σου συνιστω, εαν θελησεις, να κανεις αυτο.
     
  5. ChasingVirtueGR

    ChasingVirtueGR New Fapstronaut

    2
    0
    1
    Kαλησπερα παιδια,ειμαι 19 χρονων και χαιρομαι ιδιαιτερως που υπαρχουν ατομα της ηλικιας μου που εχουν καταλαβει το κακο που δημιουργει η "μαστιγα" του αυνανισμου.
    Ξεκινησα,λοιπον, αν θυμαμαι καλα να βλεπω αραια και που πορνο γυρω στην 1η γυμνασιου αν θυμαμαι καλα και καπου εκει ανακαλυψα τον αυνανισμο.Εθισμενος στο πορνο δεν ημουν.Αυνανιζομουν με γνωστες μου κοπελες που μου ερχοτουσαν στο μυαλο αλλα κυριως με φωτογραφιες τους.Απο την 1η λυκειου αρχησα να μπαινω για τα καλα στην εφηβια.Ο σωματοτυπος μου ειχε αλλαξει και γενικοτερα ολη μου η εμφανιση.Το αποκορυφωμα ηταν στην Β Λυκειου οπου πραγματικα ειχα οποια κοπελα ηθελα εως και σημερα μπορω να πω (χωρις να ειμαι ναρκισσος :p)..Το αναφερω αυτο γιατι πολλοι νομιζουν οτι ο αυνανισμος απασχολει κυριως ατομα τα οποια ειναι ανασφαλεις και "την βρικουν" εκει.Κατι τετοιο μαλλον δεν ισχυει..Οπως ειπαν και τα παιδια παραπανω ειναι ναρκωτικο το οποιο το διαδικτυο μας το εχει πλασαρει ως κατι φυσιολογικο..
    Ξερετε,με τους περισσοτερους συνομοιλικους μου που εχω συζητησει για αυτο το θεμα,το θεωρουν αστειο και υποτιμιτικο για καποιον που δεν αυνανιζεται ή που προσπάθει να ξεκοψει...Αυτό με πειραξε ειναι η αληθεια καθως,πριν μαθω για αυτο το forum,θεωρουσα πως ημουν ο ψιλος μεσα στα αχυρα.Εψαχνα πληροφοριες σχετικα με τον αυνανισμο και ολα τα "ελληνικα επιστημονικα" sites υποστηριζαν και υποστηριζουν πως ο αυνανισμος ειναι μια φυσιλογικη συνηθεια και πως ειναι μαλιστα σημαδι υγειας(αναφερουν μαλιστα οτι δεν υπαρχουν επισημες ερευνες οτι ο αυνανισμος επηραζει την ψυχικη υγεια.)Ετσι συνεχιζα αυτην την κακια συνηθεια εχοντας στο πισω μερος του μυαλου μου οτι ολο αυτο με "τρωει" και οτι πρεπει κατι να κανω για να το σταματησω.
    Δεν μπορουσα να ξυπνησω,να συγκεντρωθω στο διαβασμα,να δωσω χωρο και χρονο στον εαυτο μου για πνευματικη ασκσηση.Ετσι αρχησα να ψαχνω σε ξενα sites πληροφοριες σχετικα με τον αυν/σμο.Προς εκπληξη μου διαπυστωσα οτι τα ιδια αρνητικα σημαδια του αυν/σμου τα ειχαν και αλλα ατομα της ηλικιας μου.Αρχησα να μπαινω σε αθλητικες σελιδες για να δω τι κανουν οι αθλητες ωστε αν βρω κινητρο να το κανω και γω και διαπυστωσα πως και εκει υπαρχουν μεγαλα διαστηματα αποχης (καπου εκει βρηκα και το nofap 1 χρονο πριν περιππου,και προχθες ανακαλυψα οτι υπαρχει και εληνικη ομαδα).
    Μετα απο αυτο καταλαβα οτι το διλλημα ειναι αυνανισμος/απολαυση ή κοινωνικη ζωή μου (ξερω ακουγεται μεγαλη κουβεντα αλλα ετσι το νιωθω εγω).Για αυτο,εδω και 25μερες το εχω κοψει και οφειλω να πω οτι σε αυτο με βοηθισε παρα πολυ ο πνευματικος μου (ναι ξερω για καποιους μπορει να ακουγεται γελοιο αλλα εγω απο αυτο αντλησα ενα μεγαλο μεριδιο δυναμης).Μπορω να πως με ασφαλεια πως εχω ανακτησει ενα μεγαλο μερος της ενεργειας που μου ελειπε ολα αυτα τα χρονια αφου δεν ειχα ξανακανει αποχη σε ολη την φαση της εφηβειας και επειτα.Ανυπομονω να δω τα οφελη σε μεγαλυτερο διαστημα αποχης.

    Συγγνωμη αν σας κουρασα,αλλα θελω πραγματικα να συμβαλω σε ολο αυτο μιας και η πλειοψηφεια της νεολαιας μας πληττει απο αυτον τον εθισμο χωρις να το καταλαβαινει ή τουλαχιστον χωρις να θελει να το καταλαβει...Συνεχιζουμε!!!:emoji_muscle:
     
    Last edited: Nov 28, 2020
  6. Free 23

    Free 23 Fapstronaut

    30
    17
    8
    Γεια σου φίλε Νώντα!
    Και εγώ στα 40 και μόλις πριν 40 περίπου μέρες κατάλαβα ότι είμαι ΤΡΕΛΑ ΕΘΙΣΜΕΝΟΣ στο πορνό.
    Σήμερα μόλις άδειασα από ένα κύκλο 33 ημερών. Ήταν η πρώτη μου προσπάθεια και θεωρώ πως μου μοιάζει αδιανόητο ακόμη και τώρα.
    Αυτό που με άγχωσε πάρα πολύ και για αυτό απαντώ στο δικό σου thread είναι ότι το πεός μου εξαφανίστηκε μετά τις 10 περίπου μέρες και ένοιωσα και εγώ σαν ευνουχισμένος. Λόγω αυτού η πολύ καλή ψυχολογία που είχα αρχικά έπεσε στα τάρταρα.
     
  7. Free 23

    Free 23 Fapstronaut

    30
    17
    8
    Καλησπέρα αδέρφια!

    Πραγματικά χαίρομαι που είμαι εδώ και μπορώ να μοιραστώ την εμπειρία γιατί είναι πραγματικά συμαντικό.
    Είμαι ο Στέλιος στα 40 και μόλις πρόσφατα κατάλαβα πεντακάθαρα ότι είμαι ΤΡΕΛΑ ΕΘΙΣΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΠΟΡΝΟ!!!! Δεν το είχα πάρει καν πρέφα και αυτό είναι τραγικό.
    Ξεκίνησα τον αυνανισμό περίπου στα 10 με φαντασία και ότι βρίσκαμε από περιοδικό και βιντεοκασέτες με τους άλλους έφηβους αυνάνες φίλους της γειτονιάς. Θεωρώ ότι ήμουν υπερ-σεξουαλικός γιατί στο λύκειο έκανα ένα ρεκόρ 17 μαλακίες σε μια μέρα και καθαρά από φαντασία (διαβαζα για πανελλήνιες και απλά τον έπαιζα λόγω βαρεμάρας και αυτοκαταστροφικής διάθεσης που δεν μπορούσα να συγκεντρωθώ στο διάβασμα-φαύλος κύκλος)
    Να μην τα πολυλογώ σαν φοιτητής ήρθε το ίντερνετ και ο εθισμός στον αυνανισμό όλο και μεγάλωνε με γεωμετρική πρόοδο μέχρι τώρα.
    ¨Έχω κάνει πολλές σχέσεις και όλες οι κοπέλες ήταν λίγο πολύ μια χαρά ικανοποιημένες. Δεν είχα ακόμη κανένα πρόβλημα (εκτός του ότι έφευγαν και εγώ ξανά βάραγα βλέποντας πορνό!) Ακόμη και σε μακροχρόνιες σχέσεις μετά από κάποιες μέρες παρακάλαγα να μείνω μόνος για να βαρέσω με τις ώρες!
    Δήλωνα ανοιχτά αυνάνας στους φίλους μου και πλέον είχα περάσει σε edging με τις ώρες!! Ξεκίναγα με κανονικό πορνό και κατέληγα κάθε μέρα και σε διαφορετικά γούστα και βίτσια. ¨Όταν έχυνα έλεγα "τι σκατά κάθομαι και βλέπω;""
    Γούσταρα τρελά παρτούζες, DP Και ξεφτιλίσματα στις γκόμενες, μετά γούσταρα καφρίλα μεταξύ των ανδρών καθώς πήδαγα τη γκόμενα και πολλές φορές κατέληγα σε bi ή και gay πορνό. Ανάλογα τη μέρα και ανάλογα τα κέφια.
    Το νόημα είνα ότι κάθε φορά edgara με τις ώρες μέχρις ότου βρω κάτι με μεγάλη καφρίλα όπου και δεν άντεχα και τα πέταγα. Όπως είπα σχεδόν κάθε φορά ξεκίναγε με Mild Πορνό και κατέληγα στο τέλος να λέω "τι σκατά κάθομαι και βλέπω"
    Αυτό μου έκανε και το κλικ όταν πρόσφατα διάβασα μαρτυρίες άλλων ανδρών για το Nofap.

    Ένα άλλο θέμα που αντιμετωπίζω είναι το εξής: Το πέος μου ειδικά σε κατάσταση χαλάρωσης δεν έχει καμία σχέση όπως ήταν περίπου 4-5 χρόνια πριν, όπου κρεμόταν χαλαρό και βαρύ και ειδικά οι όρχεις μου. Τα τελευταία χρόνια σε κατάσταση χαλαρή δε το αναγνωρίζω. Είναι μόνιμα σαν να έχει μπει μέσα από το κρύο, οι όρχεις μου δείχνουν πιο άδειοι και οι στύσεις μου πολλές φορές είναι σκληρές ΑΛΛΑ ΛΕΠΤΕΣ!! Έχω πάει σε ένα κάρο γιατρούς και μου λένε ότι είναι φυσιολογικά όλα και ότι δεν έχω κάποια πάθηση. Μετά είδα παρόμιες ιστορίες εδώ στο ΝοFap. Ελπίζω να στρώσει!! Αν όχι ειλικρινά δε ξέρω τι να κάνω. Ενώ γούσταρα να τον μοστράρω στις γκόμενες τώρα έχω άγχος για το πόσο μικρός μπορεί να δείχνει μέχρι να μου σηκωθεί.

    Σήμερα μόλις τελείωσα τον πρώτο κύκλο μου στο NOfap (33 Μέρες - πράγμα αδιανόητο για μένα - ειλικρινά δε νομίζω να έχει περάσει μέρα στη ζωή μου που να μην έχω αδειάσει - είτε με σεξ είτε κυρίως με τρόμπα)
    Υπέκυψα και άδειασα κυρίως λόγω αϋπνίας πάνω από δύο εβδομάδες που μου έριξε τη ψυχολογία στα τάρταρα και σε συνδιασμό με το Flatline ένοιωσα το πέος μου να πηγαίνει πίσω σε βελτίωση αντί εμπρός που έδειχνε τις πρώτες δέκα μέρες.
    Αυτά προς το παρών. καλή μας δύναμη μάγκες, είναι καλό να τα μοιραζόμαστε αυτά και αν κάποιος έχει παρόμοια εμπειρία θα με βοηθούσε πολύ!
     
  8. Platon1987

    Platon1987 New Fapstronaut

    1
    1
    1
    Ήρθε, λοιπόν, η ώρα να γράψω εν περιλήψει την ιστορία μου. Είμαι 35 ετών και είμαι ομοφυλόφιλος. Η πρώτη μου επαφή με το πορνό έγινε σε ηλικία 13-14 περίπου ετών, όπου ένας φίλος μου μού έδειξε το περιβόητο sex tape της Pamela Anderson. Εκείνη την ημέρα άνοιξε το κουτί της Πανδώρας. Στην αρχή, λόγω της αργής σύνδεσης στο διαδίκτυο, αλλά και της χρονοχρέωσης, η αναζήτηση γινόταν κυρίως σε φωτογραφίες γυμνών ανδρών με τις οποίες αυνανιζόμουν. Στη συνέχεια, όταν μπήκε για τα καλά το γρήγορο ίντερνετ στην ζωή μας, αναζητούσα κυρίως βίντεο. Πέρασα μια περίοδο, έως το 2015, όπου ο αυνανισμός με το πορνό ήταν μόνιμη καθημερινότητα. Δύο μικρά διαλείμματα θυμάμαι μόνο: ένα στον στρατό, όπου απείχα 21 ημέρες (!) και ένα το 2014 γύρω στις 2 εβδομάδες. Το 2015 είχα την πρώτη μου σεξουαλική επαφή με άντρα, κι όμως, ενώ νόμιζα ότι θα παρατούσα το πορνό, αυτό έφτασε να είναι αναπόσπαστο μέρος της ζωής μου. Τα τελευταία 5 χρόνια είμαι σε σχέση. Έχω κάνει άπειρες προσπάθειες να το κόψω/ελαττώσω, αλλά όλες αποβαίνουν άκαρπες. Προκειμένου να έχω πλήρη στύση στο σεξ, λαμβάνω (κρυφά από τον σύντροφό μου) φυτικά σκευάσματα που ενισχύουν την στύση, ενώ πάντα, όταν κάνουμε σεξ, φέρνω στο μυαλό μου εικόνες από πορνό. Περιττό δε να πω ότι βρίσκω άπειρες δικαιολογίες για να αποφεύγω το σεξ. Το τελευταίο διάστημα η κατάσταση έχει ξεφύγει. Τον παίζω με τις ώρες και εμμονικά σε σημείο που να πονάω πάρα πολύ. Νιώθω ότι μόνο αν το μοιραζόμουν αυτό μαζί σας, θα είχα την δύναμη να ξεκινήσω μια σοβαρή προσπάθεια. Θα επανέλθω με τα αποτελέσματά μου. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ που υπάρχει αυτή η ομάδα.
     
    Nikolai likes this.

Share This Page