1. Welcome to NoFap! We have disabled new forum accounts from being registered for the time being. In the meantime, you can join our weekly accountability groups.
    Dismiss Notice

Any people from Romania or Moldova?

Discussion in 'International Discussion' started by Targaryenn, Jul 2, 2019.

  1. Targaryenn

    Targaryenn Fapstronaut

    304
    2,500
    123
    Eu nu reusesc sa trec de 7-8 zile de abstinenta totala. Nu stiu de ce nu reusesc sa "sparg" acea bariera.
    Nu crezi ca primele zile sunt cele mai dificile?

    P.S. Felicitari pentru 21 de zile. Keep up the good work!
     
  2. Chiar așa, primele zile sunt cele mai grele. Se gândește creierul că ,,și așa ai zile puține la numărătoare, nu face nimic dacă mai dai o labă, să o iei iar de la început". Așa am stat chiar și câteva luni fără să fac măcar vreo 4 zile consecutive de abținere. În schimb, de când m-am apucat de anul nou cred că am intrat direct într-un ,,flatline" sau cum i s-o fi spunând, că n-am avut absolut nicio dorință să mă întorc la obiceiurile nefaste de atunci.
    Recordul meu e de 45 de zile, ceea ce nu e prea mult, dar pot să-ți spun că primele 14 zile sunt cele mai grele. Odată ce ai trecut de acel prag, te gândești că ,,n-aș vrea să arunc 14 zile pe apa sâmbetei" și mergi mai departe din virtutea inerției. Apoi ai să mai ai tentații, dar dacă le opui rezistență (unde am eșuat eu, practic), ai să reușești.
    Mult noroc! :)
     
    Last edited by a moderator: Jan 24, 2022
    YHTBALFY, Taylor25 and Targaryenn like this.
  3. Lost Hope

    Lost Hope Fapstronaut

    194
    244
    43
    Tot asa patesc si eu... de cand am, pierdut streaku de vo' aprox 70 de zile (record personal) nu reusesc sa trec de 7 zile acum, ii acea bariera care nu te lasa.
    Si aceiasi scuza o am si eu: " is doar cateva zile, le poti face oricand inapoi...", problema aici este ca fiecare zi conteaza!
    Dar totusi, ca sa ma amagesc singur imi tot spun ca e mai bine o data pe saptamana de cat in fiecare zi cum eram inainte.
     
  4. Nu va faceti griji baieti, cu totii o puteti face si va puteți pune capat obiceiurilor proaste in curand. Stiu, este greu pentru ca ne aflam in era rețelelor sociale in care pornografia este adesea vazuta si exagerata, aceasta este problema lumii in zilele noastre. Sincer, mi s-a stricat seria, cel putin, 7-14 zile, apoi o termin ca si cum ar fi Anul Nou sau ziua de nastere de fiecare data.

    In plus, cat de populare sunt sporturile profesioniste americane in Romania?
     
    Orbul Găinilor likes this.
  5. YHTBALFY

    YHTBALFY Fapstronaut

    304
    1,050
    123
    Salut baieti ce mai faceti?
    Alea sunt cele mai grele zile. Dacă treci de ele, și ajungi pe la 20-21 de zile (se poate) va fi mult mai ușor. Mult succes în lupta!

    Da, imi amintesc cã prin noiembrie aveam amândoi aproximativ 45 de zile, eu am rămas la 48 și tu ai ajuns la 70. De când am relapsat n-am mai putut ajunge nici la o săptămână. Zilele astea chiar am scăpat de sub control.
    Vor veni vremuri mai bune!

    Salutari
     
    Targaryenn and Orbul Găinilor like this.
  6. Targaryenn

    Targaryenn Fapstronaut

    304
    2,500
    123
    YHTBALFY and Orbul Găinilor like this.
  7. Doar basket-ul și fotbalul sunt mai cunoscute... fotbalul american și baseball-ul, în schimb, nu se joacă.
     
    YHTBALFY likes this.
  8. Ei bine, adica oamenii din Romania care urmaresc NBA, NFL, MLB si NHL, nu doar acolo unde fac sporturi americane. Fara suparare, cred ca rar ai vazut pe cineva purtand un tricou de sport profesionist american in Romania.

    I have always known that soccer is more popular in Romania, and man, soccer is massive all over Europe. Don't even know a thing about soccer, though.
     
    YHTBALFY and Targaryenn like this.
  9. Celibi

    Celibi Fapstronaut

    9
    24
    13
    Salutare prieteni si bine v-am gasit. Si eu ma lupt cu aceasta dependenta de masturbare. Si pe timp ce trece mi se pare tot mai greu, si sunt sceptic ca voi scapa de aceasta patima. La mine abstinenta nu poate dura mai mult de 3-4 zile maxim. Oricat as incerca e foarte greu. Personal, sunt foarte uimit de recordurile unora de pe aici.
     
  10. YHTBALFY

    YHTBALFY Fapstronaut

    304
    1,050
    123
    SALUT frate!!! Bine ai venit, trebuie sa ai încredere în tine, ne luptam cu cel mai mare dușman, dar dacă ne ajutam uni pe alți totul e mai ușor.

    O imbratisare!
     
    Orbul Găinilor likes this.
  11. YHTBALFY

    YHTBALFY Fapstronaut

    304
    1,050
    123
    Cum merge treaba fraților?? M-am gândit, n-ar fi cazul sa avem și noi o secțiune în limba română cum au spaniolii, polonezii....etc?? Cineva știe cum se poate face acest lucru, sau suntem prea putini? :(
     
    JB39, Targaryenn and (deleted member) like this.
  12. Targaryenn

    Targaryenn Fapstronaut

    304
    2,500
    123
    Salutare tuturor.
    Ar fi foarte bine venită o secțiune in limba Romana. Însă cred că suntem totuși prea putini...
     
    Orbul Găinilor likes this.
  13. Personally, I think we're safe for now. You never know what might cross the crazy russian's mind, but if he decides to get in conflict with NATO, then the whole of Europe will be in danger, not just Romania.
     
    YHTBALFY likes this.
  14. Targaryenn

    Targaryenn Fapstronaut

    304
    2,500
    123
    Hristos a înviat!
    Ce mai faceți?
     
    YHTBALFY likes this.
  15. YHTBALFY

    YHTBALFY Fapstronaut

    304
    1,050
    123
    Adevarat a inviat!
    Salut @Targaryenn, uite am ajuns la o luna de nofap dar din pacate ieri am relapsat. Dar nu-i nimic, mergem inainte. Tu ce faci?
     
    Targaryenn likes this.
  16. Lost Hope

    Lost Hope Fapstronaut

    194
    244
    43
    Adevarat A Inviat!

    Uite nu prea bine, dar incerc sa ii dau inainte... Acum am reusit sa sparg acea bariera de 5 6 zile si sper sa ma mentin, dar ii cam greu... din nefericire am incercat si aruncat un ochi astazi pe la ce nu trebuie dar am reusit sa ma opresc, am zis ca nu se merita si m am dus la un dush care a ajutat putin.

    Weekend urile ma "termina" pe mine, prea mult timp liber care nu prea am cu ce sa il umplu, in cursu saptamanii sunt la servici si ajung frant acasa si nu prea mai sunt in stare de "nimic"...
     
    YHTBALFY and Targaryenn like this.
  17. Not too bad. Still planning to visit Bucharest in December and I will try to save up to $5,000 by the time I leave. I need things for Romania, still.
     
    YHTBALFY likes this.
  18. Targaryenn

    Targaryenn Fapstronaut

    304
    2,500
    123
    @Lost Hope
    Sa stii ca si eu am probleme mari, foarte mari cu weekend-urile. Prea mult timp liber si imi fuge mintea la prostii.
    Cred ca pe viitor trebuie ca in weekend sa fac mult sport, sa fiu rupt efectiv. Si sa renunt la tehnologie total in weekend(si in timpul liber), clar.
     

Share This Page