30yrs old male from Hungary just started 90 days looking for AP or group

Discussion in 'Accountability Partners' started by DanS, Feb 3, 2017.

 1. DanS

  DanS Fapstronaut

  68
  49
  18
  Hi!

  I've just started my 90 days challenge, this is my 7th day. Think I'm an addict about 15 yrs now. Tried nofap many times but I failed. I feel good now but I am sure it's going to be worse and I like to talk to someone occasionally for motivation or join a group. I finally find someone to have future together and I ain't gonna let it go to waste.

  I'm a lawyer, hobbies lifting weights, films.
   
 2. TothBernat

  TothBernat Fapstronaut

  Hey man, how's your progress?

  Is the badge true and you're on 40 something days? If so that's amazing, keep up the good work!
  In any case, if you're still looking for an AP I'm in a similar situation. Been addicted for 10+ years, been trying to quit for a good while.
  Feels like I'm on the right path though, 42 days behind my back without PMO. Peace!
   
 3. DanS

  DanS Fapstronaut

  68
  49
  18
  Hey!

  Thanks for writing, are u a hungarian or just live here?
  Congrats for your streak! That's awesome.
  To be honest I messed up mine, I am at 0 now again, the badge was still on because I didn't log in for a while.
   
 4. TothBernat

  TothBernat Fapstronaut

  Igen, én is magyar vagyok.

  Nem állítom, hogy megtaláltam a titkos formulát, de szerintem elég közel állok az igazsághoz. Mármint abban, hogy milyen eszközökkel lehet a leghatékonyabban leküzdeni ezt a függőséget. Tavaly október elején döntöttem el, hogy leállok vele, aztán azóta még 45-ször... De mindegyik nullából megpróbáltam tanulni, és most a jó úton haladok.
  Április hardmode pipa, 30 nap után még csak késztetést sem érzek a visszaesésre. Több ismerősömnek is elmondtam ezt. Volt, akivel találkoztam is, hogy megosszam a tapasztalataimat, hogy nekik könnyebb legyen. Én egyedül csináltam végig, ha bármiben tudok segíteni, szólj nyugodtan. Szerintem nem gáz erről a témáról beszélni, én úgy érzem, hogy aki hajlandó megpróbálni a nofapet, az nem lehet gyenge ember.
   
 5. DanS

  DanS Fapstronaut

  68
  49
  18
  Ez remek! Keresgéltem a fórumon magyarokat, de nem jártam sikerrel. Az a durva, hogy furcsa egyáltalán magyarul írni - a naplómat kivéve - erről másnak.
  Én idén január végén jutottam el a döntésig, meg persze előtte jó pár alkalommal tettem kísérletet, de ez volt az első komoly elhatározás. A helyzet az, hogy szeptember elején megnősülök és elhatároztam, hogy akkor most ennek vége, igazából nem is tudtam, hogy mennyire nyakig benne vagyok, amíg le nem álltam. Hát gondolom ebből már tudod, hogy nekem a hardmode nem opció, a menyasszonyom nem tudja és attól tartok, hogy nem szabad elmondanom neki, ismerem, összetörne.
  Szerintem sem gáz beszélni róla, sőt, úgy gondolom, hogy sokkal többet kéne róla beszélni. Ennek a problémának komoly párkapcsolati és társadalmi hatási lehetnek és rengetegen vannak, akik el sem jutnak odáig, hogy felismerjék.

  Szóval a titkos formula maga a hardmode vagy van mögötte más is?
   
 6. Én is magyar vagyok.
  Nekem az a problémám, hogy amikor párszor "testközelben" voltam lánnyal, nem tudtam úgy felizgulni, mint szerettem volna.
  Ha meg otthon vagyok egyedül , akkor az internet előtt simán megy minden, és ezt szerintem probléma, hogy az "igazi" szex az nem menne olyan jól.

  Szerintetek, ha egy ideig nem néznék lányokat a neten, és nem elégíteném ki magam, akkor helyreállna a normális szexvágyam?

  Ha van esetleg skype-otok, szívesen chatelnék erről is.
   
 7. DanS

  DanS Fapstronaut

  68
  49
  18
  Helló ndrew!
  Jó, hogy írtál. Én úgy gondolom, hogy mindenképpen érdemes lenne kipróbálnod, biztos, hogy nehéz lesz eleinte, de egy idő után helyreállnak a természetes folyamatok.

  Én a kik app-ot használom, ha gondoljátok létrehozhatok egy csoportot nekünk és akkor könnyebben lehet chatelni.
   
 8. Azt se tudom, mi az a Kikapp.
  Használható pc-n? Mert nekem nincs ilyen okos telefonom.
   
 9. Hey I'm from Canada I am in!
   
 10. TothBernat

  TothBernat Fapstronaut

  Gratulálok az esküvőhöz! Sok kitartást kívánok. Szép ajándék lenne önmagadnak és a párodnak is, ha az esküvőtök napján túl lennél a 90 napon ;)

  A titkos formula nem csak egy módszer, számomra több eszköz volt, ami meghatározóan könnyebbé tette eljutni 44 napig hardmode-ban. Számodra a szeptemberi dátum lehet az egyik kapaszkodó. Nekem az volt, hogy július 6-án töltöm be a 25-öt. Sikerült belátnom, hogy túl sok évet elpazaroltam már az életemből mindenféle céltalan, hasztalan dolgokra, ezek közül több önpusztító is volt. Úgyhogy eldöntöttem, hogy végre összekapom magam és kihozom mindenből a legjobbat. Hogyha így folytatom, akkor a szülinapomig meglesz a 90 nap, a következő cél 365, onnantól a végtelenség.

  Március 30. volt az utolsó fekete pontom, ott azt mondtam, hogy rendben, ez becsúszott, de akkor innentől kezdve tényleg nincs mese. Vagy szembe nézek önmagammal és szigorú leszek, vagy megint azt hazudom, hogy belefér egy kis nézelődés, majd pár nap múlva elfogy a motivációm és kezdhetem megint nulláról. Adtam magamnak egy ultimátumot, ami még mindig él a fejemben: vagy végigcsinálom a 3 hónapot, vagy visszaesek, de akkor végleg feladom. Emellett van egy jó erős okom, hogy miért csináljam - rendbe rakni az életemet, látható eredményeket produkálni, és van egy motiváló célom - hogy az eddigi legjobb szülinapi ajándékot kapjam meg idén: a szabadság érzetét és egy jobb életminőséget.

  Még ilyen elhatározással is döcögős volt az első pár hét, de sokkal gördülékenyebben mentek a dolgok, mint az előző próbáknál. Merítettem Yoda mester bölcsességéből is, és már nem úgy tekintek rá, mint próbálkozásra, hanem mint cselekvésre. Megpróbálom elérni a 90 napot? Nem, meg fogom csinálni. És amikor úgy éreztem, hogy most megengedhetem magamnak, hogy pár másodpercig a kedvenc modelljeimről nézzek meztelen képeket, akkor mindig emlékeztettem magamat arra, hogy ennek mi lenne ennek a következménye. Végiggondoltam a fejemben, magam elé képzelve az egész PMO folyamatot, és láttam, milyen szarul érezném magam utána + a következő napokon. Ezzel a gyakorlattal sikerült a hardmode, és utólag mindig mosolyogtam vagy nevettem magamon, hogy milyen hülye ötlet "csak egy kis" pornót nézni. Azon a pár másodpercen múlhat minden, mert én most tényleg all-int mondtam.

  Azt természetesen megértem, hogy számodra lehetetlen a hardmode. De az, hogy van szexuális partnered ne adjon okot arra, hogy a hardmode többi részéhez ne kösd magad. Irónikus módon sokkal könnyebb a hardmode. Lehet, hogy az első pár hét küzdelmesebb, de egy hónap után egyszerűbb az önköntroll és az gyógyulás folyamata is gyorsabb. Úgyhogy én azt ajánlom, hogy minimális szociális média, semmi fantáziálás, semmi önkielégítés, igazából a hardmode összes része, kivéve az együttlétet nélkülözését. Ha igazán van önkontrollod, akkor az utóbbit is gyakorolhatod úgy, hogy egy héten maximum egyszer élvezel el. A tantra tudományáról sok hasznos infot lehet találni a neten, azt is tanítja, hogyan lehet orgazmus nélkül szeretkezni.

  Dióhéjban ennyi, nagyon remélem, hogy ezzel tudtam segíteni. A lényeg az, hogy fejben dől el az egész. De nagyon kell vigyázni, hogy ne csapd be magad, ahogy én is tettem jó párszor. Igazi ok nélkül, csak úgy a levegőbe azt mondtam, hogy na jó tényleg leállok, nem kell ez a szar... holnaptól kezdve NoFap a végtelenségig, juhú mekkora király leszek! Ez a fajta motiváció csak pár napig, maximum 1-2 hétig tart ki. Meg kell találnod a legerősebb okot, hogy miért csinálod, és szikla-szilárd határozottsággal el kell döntened, hogy innentől kezdve nem lesz olyan nap, hogy pornót nézel vagy fantáziálsz róla. Ha ez sikerül, akkor nem király leszel, hanem az vagy. És onnantól kezdve nincs, aki megállítson.
   
 11. I don't understand Hungarien:(
   
 12. Chris555. In a nutshell, it means, fapping is bad, nofap is good :)
   
 13. That is true I relapsed yesterday and a feel like I have no energy anymore.
   
 14. DanS

  DanS Fapstronaut

  68
  49
  18
  Az a helyzet, hogy ez mobil alkalmazás, de csak egy ötlet volt, lehet itt is bőven írni.
   
 15. DanS

  DanS Fapstronaut

  68
  49
  18
  Last edited: May 15, 2017
 16. DanS

  DanS Fapstronaut

  68
  49
  18
  Így van, ez lesz az új cél!

  Ezzel én is így voltam. Sőt, igazából odáig jutottam, hogy mivel a serdülő- és fiatal felnőtt koromat nagyon befolyásolta a pornó, ezért biztos vagyok benne, hogy nem olyan fejlődésen mentem át, mint e nélkül lehetett volna, az önbizalom hiány, az enyhe szociális fóbia, párkapcsolati problémák és sorolhatnám. Komolyan azt gondolom, hogy gyakorlatilag nem mondhatom el, hogy ismerem önmagam. Mármint, hogy milyen lehetőségek rejlenek bennem, hogy mikre vagyok képes az életben. Ez nagy motivációt jelent.

  Én július 7-én leszek 31 :)

  Maximálisan egyetértek, elég 1 rossz kattintás és elindul a folyamat, amit utána nem tudsz megállítani. Lehet, hogy 5 másodperc múlva becsukod az ablakot, de valami átjutott és mondjuk fél vagy egy vagy két óra múlva már rá is kattantál megint. Nem szabad hagyni, hogy levegőhöz jusson. Egyetértek abban, hogy a hardmode módszere a leghatékonyabb.

  Meditálni próbáltál már?
   
 17. Maybe I should learn Hungarian that could make this process interesting, I am glad you found some people from that will definitely help out.
   
 18. We just told about nothing that you may not know from other forums.
  We told about, that we need to decide that we do our goals with nofap. Don't try, just do it.
  We have to be strict with ourselves, no compromise.
   
 19. Figyuzzatok.
  Sokan írták már itt ezen az oldalon, hogy ha ezt a "nofap"-ot csinálják egy ideig, akkor könnyebben tudnak barátnőt szerezni, vagy ilyesmi, hogy a lányok szemében vonzóbbak lesznek.
  Mennyi lehet igaz ebből?
  Nem értem, hogy ha valaki nem elégül ki, akkor annak mi köze a lányokkal való viszonyához?
   
 20. DanS

  DanS Fapstronaut

  68
  49
  18
  Szerintem ez nem a kielégülés hiánya miatt van, illetve nem közvetlenül. Én például olyan dolgokat vettem észre, hogy egy kb. 3 hét után kevésbé voltam zavarban, ha nőkkel vagy több ember előtt kellett beszélnem. Kezdtem magabiztosabb lenni, engem a pornó zárkózottá tett, olyan enyhe szociális fóbia alakult ki. Tehát ez a magabiztosság az, ami a nők szemében vonzóbbá tesz, a határozottság. Szóval szerintem van benne valami.
  Ezt tényleg sokan írják, volt olyan is aki azt vette észre, hogy mélyebb lett a hangja.
   

Share This Page