Targaryenn
Fapstronaut
Any people from Romania or Moldova on this forum?
Thanks!
Thanks!
Și eu mă bucur, prea puțini români pe forumul ăsta.Super. Ma bucur ca pot vorbi cu cineva in limba Romana.
Am vazut ca ai ajuns la 46 de zile. Ce tare! Ma poti ajuta te rog cu niste sfaturi. Eu sunt abia la ziua 4...
Da, suntem putini, dar buni, vorba aiaCred ca sunt si cativa romani, insa clar putini. E drept ca rar auzi de romani fie aici, fie pe subreddit.
Salutare și bine ai venit! Ai dreptate, nu sunt foarte mulți români p-aici. Am căutat recent și n-am găsit decât încă vreo trei, care pare-se că au părăsit forumul acum o lună. Poate că românii nu prea au probleme cu PMO?Cred ca sunt si cativa romani, insa clar putini. E drept ca rar auzi de romani fie aici, fie pe subreddit.
Cool! Where are you from, if you don't mind me asking?My friend's last name is Moldovan, and he is originally from Baia Marie, hope the spelling is correct.![]()
I beg to be excused! Don't wanna share any personal details.Cool! Where are you from, if you don't mind me asking?
Da, chiar din Moldova de dincoace de Prut, și din câte știu eu, mai erau vreo doi români pe aici...
Da, suntem putini, dar buni, vorba aia.
Asta-i sefu : ))Da eu
Salut! Mă bucur să văd comunitatea asta mică. Îmi unge inima cu bucurie
O sa trebuiască să-mi scuzați felul de a vorbi, familia a plecat din România când aveam 8 ani și am început să uit Română. Încă am familie in România dar nu prea prind șanse să-mi folosesc română. Vă rog să mă corectați, dacă aveți chef.