שמע אני מאוד מתחבר למה שאתה אומר.. אבל זה ממש גמילה מהחיים מרגיש.. למרות שהרעיון והכיוון הוא נכון.. אבל בבת אחת לזרוק את כל הרשתות החברתיות זה הארד קור ולשנות תזונה ועוד ועוד דברים שכתבת. אנשים ישברו ככה ויכנסו לדכאון.. צעד צעד..
מה מצב אני בן 24 וחדש אני ממש לחוץ לגבי המצב שלי רציתי לדעת אם יש כאן מכורים שכבר מרוב שהם רואים המון פורנו הם כבר מאוננים אם אבר מין רפוי אני לא רואה המון פוסטים כאלה ואני חושב שאני מקרה מיוחד ואני ממש מפחד שלא החלים אני כבר חודשים הלי פורנו ואוננות השמח לתשובה חברים אגב
,הי חבר'ה מצאתי עכשיו פרופיל בפייסבוק של מישהו שהיה מכור למין ונגמל והקים את הפרופיל כדי לדבר על תהליך הגמילה. הוא גם מזמין אנשים להתייעץ איתו בפרטי, גם על נושא אוננות.https://www.facebook.com/profile.php?id=100014284788526
מקווה שהכל הולך לך כמו שאתה מתכנן בגדול. לי אישית הייתה נפילה גדולה בגלל הלימודים, לאחרונה התחלתי לאסוף את השברים וחזרתי עם תובנות וכוחות מחודשים. כמו שאומרים בלשונות הניכר, It's never over until you quit
היי, כן אני אישית עדיין בקשר עם כמה חבר'ה שהיו פעילים בפורום אבל מחקו את החשבון או שכבר לא נכנסים לכאן כל הכבוד על אסיפת השברים והחזרה! בגדול לא קרה כלום אם פה ושם יש נפילות. צריך לשכוח שזה מרתון ואורח חיים שיהיה לך בהצלחה אלוף