1. Welcome to NoFap! We have disabled new forum accounts from being registered for the time being. In the meantime, you can join our weekly accountability groups.
    Dismiss Notice

Post published by michanik0s

Καλησπέρα φαπστροναυτες, είμαι νέο μέλος, οι προηγούμενες προσπάθειες μου για αποχή από PMO έφτασαν μέχρι τις 13-14 μέρες, βρήκα το νοφαπ και μέσω της βοήθειας του και με περισσότερη αποφασιστικότητα αυτή τη φορά και γνώση των λαθών μου θέλω να φτάσω αρχικά το στόχο των 30 ημερών. Οι κύριοι λόγοι για να το ξεκινήσω είναι ότι λόγω εθισμού στο PMO έχω γίνει ιδιαίτερα αναβλητικος και μη παραγωγικός, επίσης έχω παρατηρήσει το τελευταίο διάστημα ιδιαίτερα αδύναμη στύση. Έχω φτιάξει και ένα journal αλλά σίγουρα μέσω της μητρικής γλώσσας θα μπορέσουμε να επικοινωνήσουμε καλύτερα.
Michael5iLVEr likes this.
Grman more_vert
Grman
καλωσήρθες φίλε μου καλή δύναμη!
Michael5iLVEr likes this.
Michael5iLVEr more_vert
Michael5iLVEr
Καλώς ήλθες και σου εύχομαι καλή τύχη και μεγάλη επιτυχία (καλή επιτυχία δεν υπάρχει, αφού η επιτυχία είναι πάντα καλή ;) )! Σου εύχομαι, επίσης, να αντιμετωπίσεις όλα τα προβλήματα και να μην τα παρατάς ποτέ.
Deleted Account likes this.
thanassoulis more_vert
thanassoulis
Γεια σας και από μένα. Αντιμετωπίζω κι εγώ το ίδιο πρόβλημα. Πριν από λίγο κύλησα ξανά.
Το κακό είναι ότι μερικές φορές έχω και ονειρώξεις. Μου είναι δύσκολο. Κάποιες φορές νιώθω ότι μελλοντικά τα πράγματα θα πάνε στραβά, ό, τι και να κάνω μπορεί να πάθω κάποια κρίση μέσης ηλικίας. Οι αποχές δεν είναι πολύ μεγάλες.
Michael5iLVEr likes this.
Grman more_vert
Grman
Δύναμη φίλε μου. Δεν θα τα παρατήσουμε ποτέ!!
Michael5iLVEr likes this.