1. Welcome to NoFap! We have disabled new forum accounts from being registered for the time being. In the meantime, you can join our weekly accountability groups.
    Dismiss Notice

Post published by Gre1980

Γειά σε όλους! Χαίρομαι που βρήκα κι άλλους από Ελλάδα εδώ μέσα. Είμαι 39 χρονών, γκέι, παντρεμένος και εθισμένος στον αυνανισμό και το πορνό από μικρός. Για χρόνια η κατάσταση ήταν κάπως υπό έλεγχο αλλά πια νιώθω οτι παει από το κακό στο χειρότερο και μου καταστρέφει τη ζωή. Τα τελευταία χρόνια υπήρχαν περίοδοι που θα καθόμουν σπίτι για 6-7 ώρες κάνοντας μόνο αυτό, αφήνοντας δουλειές, φίλους κτλ.. Εδώ και κάποια χρόνια ζω στο εξωτερικό, χωρίς τις παλιες παρέες μου το οποίο το κάνει ακόμη πιο δύσκολο..
Προσπάθησα αρκετές φορές απλα να το μετριάσω αλλα δυστυχώς δεν λειτουργεί για μένα. Έτσι πριν λίγες μέρες αποφάσισα οτι μάλλον ο δρόμος μου είναι να σταματήσω τελείως. Ξεκίνησα πριν 6 μέρες και μέχρι τώρα τα πράγματα ήταν λίγο πιο εύκολα από οτι τα περίμενα, με στιγμές όμως έντονων ορμών. Διαβάζοντας τις ιστορίες άλλων εδώ μέσα φαντάζομαι οτι θα έρθουν δύσκολες ώρες, και θα βοηθούσε πολύ να υπήρχαν άνθρωποι να μιλάμε για όλο αυτό!
Καλή δύναμη σε όλους!
Grman more_vert
Grman
Καλός ήρθες φίλε μου. Δυστυχώς αν εθιστεί κάποιος όπως εμείς αυτό μετά δεν μετριάζεται, πρέπει να διακοπεί μια και καλή γιατί απλά μας καταστρέφει την ζωή. Το πιο βασικό από όλα είναι η υπομονή. Θα έρθουν ημέρες που θα είναι πραγματικά πολύ δύσκολες και μόνο με υπομονή θα περάσουν. Να θυμάσαι μια δύσκολη μέρα έχει μια πολύ καλύτερη επόμενη μέρα.
ThinkSmarter and Michael5iLVEr like this.