Recent content by Lost Hope

1. Lost Hope

Any people from Romania or Moldova?

Baga baga! 30 de zile nu ii rau de loc, daca poti 30 zile poti si mai mult, sau cel putin inca 30 de zile!
  2. Lost Hope

Imi mai dau sperante cand vad ca cineva a reusit sa scape de mizeria asta, ma bucur ca ai inceput sa iti traiesti viata normal. Eu personal nu sunt activ in viata sociala online, nu am instagram macar, nu ma atras ideea. Iar cu jocurile video, recunosc, stau ceva pe ele cand am timp, asta pentru...
  3. Lost Hope

Adevarat A Inviat! Uite nu prea bine, dar incerc sa ii dau inainte... Acum am reusit sa sparg acea bariera de 5 6 zile si sper sa ma mentin, dar ii cam greu... din nefericire am incercat si aruncat un ochi astazi pe la ce nu trebuie dar am reusit sa ma opresc, am zis ca nu se merita si m am dus...
  4. Lost Hope

Tot asa patesc si eu... de cand am, pierdut streaku de vo' aprox 70 de zile (record personal) nu reusesc sa trec de 7 zile acum, ii acea bariera care nu te lasa. Si aceiasi scuza o am si eu: " is doar cateva zile, le poti face oricand inapoi...", problema aici este ca fiecare zi conteaza! Dar...
  5. Lost Hope

How to act normal around men?

Maybe they were close to you and they can afford to say that, no one will tell you that you are annoying when you don t know each other. Is not an excuse to tell someone that he/she is annoying for being overweight. As @jcl1990 said above, it takes a lot for a girl to be annoying to a man. A...
  6. Lost Hope

Salut, Multumesc, la fel. Si eu ma bucur ca am gasit un topic de romani pe aici,dar din pacate cam bate vantu pe aici. Cred ca ar fi fost mai multa activitate daca ar fi fost o sectiune dedicata la "International".
  7. Lost Hope

Aici difera la fiecare, in functie de cat a "consumat" zilnic si de cati ani, aici un factor importatnt este si varsta, o persoana tanara pana in 30 de ani are sanse mult mai mari sa se vindece de acest viciu. In ceva cazuri rare unii au spus ca dupa 30 de zile au fost vindecati. Media este...
  8. Lost Hope

Im fighting for my life

Join Christian Fapstronauts group, maybe you will find what you are looking for. Since i joined, i started to get better..., healed?! far from it! But progress is progres.
  9. Lost Hope

Has anyone ever had this?

I had the same problem, still have it some times. I usually lied myself if i take a peek at P, i will quench the thirst and take the edge off... never worked! Since i tried not to peek at P, i got better results, but when i peek d , i relapsed. Never got to day 10 if i took "just a peek". The...
  10. Lost Hope

How to act normal around men?

Hi, Welcome! I m in the same problem as you are, except i am a man, i m always paranoid when i m around girls that i will do something that i will look weird. (if you have some advice for me, is more than welcomed) Now, if he is not very responsive or vague in his texts is possible that he...
  11. Lost Hope

Third day, Going strong

Keep strong brother, keep busy and no peak, it will only make you start all over!
  12. Lost Hope

Salut! Inainte de a ma alatura acestei comunitati, eram destul de nasol...daca rezistam trei zile, eram cel mai fericit om. In primul rand tine de vointa ca sa poti renunta la acest viciu (ca ori ce adictie). Apoi ai nevoie de un motiv de ce vrei sa renunti la viciu, tu iti stii motivele. La...
  13. Lost Hope

Multumesc, la fel! Si eu imi doresc sa scap de viciul asta o data pentru totdeauna , mi a "distrus" viata, ma "prostit" destul... 15 ani imi este indeajuns, trebuie sa pun stapanire pe trupul meu, nu el pe mine, mai ales la problemele care mi le a dat... am avut o perioada in care am zis "Gata...
  14. Lost Hope

Salut, felicitari pentru streaku de 40 de zile.
Back